Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby

Książka dla miłośników zdrowego odżywiania, diety owocowo-warzywnej i nie tylko

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską książka pokazująca najzdrowszy sposób przetwarzania żywności. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Proces kiszenia w rzeczywistości nie jest wcale taki skomplikowany, a przynosi naszemu organizmowi wiele korzyści. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca – nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików.

Beata Anna Dąbrowska, Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby, ISBN 978-83-277-1920-1, Wydawnictwo WAM, Kraków 2021, format: 170x225, ss. 256, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

39,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Książka dla miłośników zdrowego odżywiania, diety owocowo-warzywnej i nie tylko

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską książka pokazująca najzdrowszy sposób przetwarzania żywności. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Proces kiszenia w rzeczywistości nie jest wcale taki skomplikowany, a przynosi naszemu organizmowi wiele korzyści. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca – nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików.

Tym razem Beata Anna Dąbrowska zaprosiła do współpracy swoich przyjaciół. W książce o swoich pasjach i manufakturach opowiadają: Barbara Piątkiewicz z Pracowni Wypieków Chleba. Moje Wypieki, Magdalena Witkiewicz- pisarka, Mikołaj Bator z Zakwasowni oraz Marek Brunka z Regionalnego Centrum Mikroorganizmów Brunka Natural.

Dla miłośników koncepcji żywienia dr Ewy Dąbrowskiej do przepisów dodane są cenne informacje, na jakim etapie postu lub diety można wykorzystać fermentowany produkt.

Beata Anna Dąbrowska, Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby, ISBN 978-83-277-1920-1, Wydawnictwo WAM, Kraków 2021, format: 170x225, ss. 256, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby

Książka dla miłośników zdrowego odżywiania, diety owocowo-warzywnej i nie tylko

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską książka pokazująca najzdrowszy sposób przetwarzania żywności. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Proces kiszenia w rzeczywistości nie jest wcale taki skomplikowany, a przynosi naszemu organizmowi wiele korzyści. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca – nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików.

Beata Anna Dąbrowska, Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby, ISBN 978-83-277-1920-1, Wydawnictwo WAM, Kraków 2021, format: 170x225, ss. 256, oprawa twarda

Produkty powiązane

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl