Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Świętego Jana od Krzyża nauka o wierze. Człowiek i moralność t.5 Zobacz większe

Świętego Jana od Krzyża nauka o wierze. Człowiek i moralność t.5

Jest to rozprawa doktorska księdza Karola Wojtyły - przetłumaczona z łaciny na język polski (po raz drugi; wcześniej przełożył ja i wydal Leonard od Męki Pańskiej OCD), która przedstawiona została i obroniona na Wydziale Teologicznym Papieskiego Uniwersytetu "Angelicum" w Rzymie w roku 1948

Karol Wojtyła, Świętego Jana od Krzyża nauka o wierze. Człowiek i moralność t. 5, ISBN 83-87703-99-0, Towarzystwo Naukowe KUL, Lublin 2000, format: 170 x 240, ss. 264, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

30,00 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Jest to rozprawa doktorska księdza Karola Wojtyły - przetłumaczona z łaciny na język polski (po raz drugi; wcześniej przełożył ja i wydal Leonard od Męki Pańskiej OCD), która przedstawiona została i obroniona na Wydziale Teologicznym Papieskiego Uniwersytetu "Angelicum" w Rzymie w roku 1948

Karol Wojtyła, Świętego Jana od Krzyża nauka o wierze. Człowiek i moralność t. 5, ISBN 83-87703-99-0, Towarzystwo Naukowe KUL, Lublin 2000, format: 170 x 240, ss. 264, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl