Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Potrawy z grzybów Zobacz większe

Potrawy z grzybów

Książka zawiera nie tylko praktyczne porady niezbędne przy zbieraniu i przygotowywaniu grzybów (m.in.: jak segregować, czyścić, dusić, smażyć, zapiekać czy marynować) ale także zbiór ciekawych propozycji na smakowite z nich potrawy. Znajdziecie tu Państwo szeroki wybór przepisów na dania z kurek, borowików, maślaków czy rydzów (np. budyń z kurek, sznycle z borowików, nadziewane rydze), a także z grzybów mieszanych (grzyby po kasztelańsku, grzyby ,,a la opera", grzyby duszone w kokilkach).

Małgorzata Pabis, Potrawy z grzybów, ISBN 978-83-61146-02-5 Fundacja Nasza Przyszłość, Szczecinek 2008, format: 110 x 180, ss. 97, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

14,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Książka zawiera nie tylko praktyczne porady niezbędne przy zbieraniu i przygotowywaniu grzybów (m.in.: jak segregować, czyścić, dusić, smażyć, zapiekać czy marynować) ale także zbiór ciekawych propozycji na smakowite z nich potrawy. Znajdziecie tu Państwo szeroki wybór przepisów na dania z kurek, borowików, maślaków czy rydzów (np. budyń z kurek, sznycle z borowików, nadziewane rydze), a także z grzybów mieszanych (grzyby po kasztelańsku, grzyby ,,a la opera", grzyby duszone w kokilkach).

Małgorzata Pabis, Potrawy z grzybów, ISBN 978-83-61146-02-5 Fundacja Nasza Przyszłość, Szczecinek 2008, format: 110 x 180, ss. 97, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Potrawy z grzybów

Potrawy z grzybów

Książka zawiera nie tylko praktyczne porady niezbędne przy zbieraniu i przygotowywaniu grzybów (m.in.: jak segregować, czyścić, dusić, smażyć, zapiekać czy marynować) ale także zbiór ciekawych propozycji na smakowite z nich potrawy. Znajdziecie tu Państwo szeroki wybór przepisów na dania z kurek, borowików, maślaków czy rydzów (np. budyń z kurek, sznycle z borowików, nadziewane rydze), a także z grzybów mieszanych (grzyby po kasztelańsku, grzyby ,,a la opera", grzyby duszone w kokilkach).

Małgorzata Pabis, Potrawy z grzybów, ISBN 978-83-61146-02-5 Fundacja Nasza Przyszłość, Szczecinek 2008, format: 110 x 180, ss. 97, oprawa miękka

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl