Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Zupy i przystawki.Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy Zobacz większe

Zupy i przystawki. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy

Zbiór przepisów i porad kulinarno-dietetycznych opartych na programie zdrowotnym św. Hildegardy!
W niniejszej książce (oraz w całej serii, którą ona rozpoczyna) zaprezentowano przepisy przygotowane zgodnie z medycznymi zaleceniami św. Hildegardy z Bingen - dostosowane do wymogów współczesnej kuchni. Za podstawę tej wyjątkowej publikacji posłużyły księgi Hildegardy z Bingen, gruntownie zbadane przez doktora nauk medycznych Gottfrieda Hertzkę, który potwierdził trafność i zadziwiającą zgodność zaleceń świętej z odkryciami współczesnej wiedzy medycznej - i z powodzeniem jej rady stosował w praktyce lekarskiej.
W tej niezwykłej książce kucharskiej znajdziemy przepisy na wspaniałe zupy i przystawki przygotowane zgodnie ze wskazówkami św. Hildegardy dotyczącymi medycyny i zdrowego trybu życia.

św. Hildegarda z Bingen. Zupy i przystawki. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy, ISBN 978-83-62927-97-5 , Wydawnictwo AA, Kraków 2012, format: 170 x 240, ss. 160, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

34,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Zbiór przepisów i porad kulinarno-dietetycznych opartych na programie zdrowotnym św. Hildegardy!
W niniejszej książce (oraz w całej serii, którą ona rozpoczyna) zaprezentowano przepisy przygotowane zgodnie z medycznymi zaleceniami św. Hildegardy z Bingen - dostosowane do wymogów współczesnej kuchni. Za podstawę tej wyjątkowej publikacji posłużyły księgi Hildegardy z Bingen, gruntownie zbadane przez doktora nauk medycznych Gottfrieda Hertzkę, który potwierdził trafność i zadziwiającą zgodność zaleceń świętej z odkryciami współczesnej wiedzy medycznej - i z powodzeniem jej rady stosował w praktyce lekarskiej.
W tej niezwykłej książce kucharskiej znajdziemy przepisy na wspaniałe zupy i przystawki przygotowane zgodnie ze wskazówkami św. Hildegardy dotyczącymi medycyny i zdrowego trybu życia.

św. Hildegarda z Bingen. Zupy i przystawki. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy, ISBN 978-83-62927-97-5 , Wydawnictwo AA, Kraków 2012, format: 170 x 240, ss. 160, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Zupy i przystawki. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy

Zupy i przystawki. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy

Zbiór przepisów i porad kulinarno-dietetycznych opartych na programie zdrowotnym św. Hildegardy!
W niniejszej książce (oraz w całej serii, którą ona rozpoczyna) zaprezentowano przepisy przygotowane zgodnie z medycznymi zaleceniami św. Hildegardy z Bingen - dostosowane do wymogów współczesnej kuchni. Za podstawę tej wyjątkowej publikacji posłużyły księgi Hildegardy z Bingen, gruntownie zbadane przez doktora nauk medycznych Gottfrieda Hertzkę, który potwierdził trafność i zadziwiającą zgodność zaleceń świętej z odkryciami współczesnej wiedzy medycznej - i z powodzeniem jej rady stosował w praktyce lekarskiej.
W tej niezwykłej książce kucharskiej znajdziemy przepisy na wspaniałe zupy i przystawki przygotowane zgodnie ze wskazówkami św. Hildegardy dotyczącymi medycyny i zdrowego trybu życia.

św. Hildegarda z Bingen. Zupy i przystawki. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy, ISBN 978-83-62927-97-5 , Wydawnictwo AA, Kraków 2012, format: 170 x 240, ss. 160, oprawa twarda

Produkty powiązane

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl