Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Miód na stole Zobacz większe

Miód na stole

Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód. 

Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek, Miód na stole, ISBN 978-83-7401-298-0, Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników, Włocławek 2011, format: 220 x 150, ss. 376, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

34,90 zł

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód. 

Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek, Miód na stole, ISBN 978-83-7401-298-0, Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników, Włocławek 2011, format: 220 x 150, ss. 376, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Miód na stole

Miód na stole

Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód. 

Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek, Miód na stole, ISBN 978-83-7401-298-0, Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników, Włocławek 2011, format: 220 x 150, ss. 376, oprawa miękka

Copyright © 2025 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl