Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Obniżka! Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących Zobacz większe

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Aleksandra Halarewicz, Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących, ISBN 978-83-7845-860-9, Wydawnictwo SBM, Warszawa 2015, format: 170 x 250, ss. 192, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

24,95 zł

-5,00 zł

29,95 zł

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Aleksandra Halarewicz, Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących, ISBN 978-83-7845-860-9, Wydawnictwo SBM, Warszawa 2015, format: 170 x 250, ss. 192, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Aleksandra Halarewicz, Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących, ISBN 978-83-7845-860-9, Wydawnictwo SBM, Warszawa 2015, format: 170 x 250, ss. 192, oprawa twarda

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl