Dieta bezglutenowa nie oznacza kuchni nudnej, pozbawionej smaku i wyrazistości.Owszem, wykluczenie z menu glutenu wymaga zmiany stylu życia, ale na pewno nie pozbawia radości z jedzenia i gotowania.
Agata Lewandowska, Polska kuchnia bezglutenowa. Dietetyk radzi, ISBN 978-83-7773-531-2, RM, Warszawa 2016, format: 165 x 235, ss. 160, oprawa miękka
Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Dieta bezglutenowa nie oznacza kuchni nudnej, pozbawionej smaku i wyrazistości.Owszem, wykluczenie z menu glutenu wymaga zmiany stylu życia, ale na pewno nie pozbawia radości z jedzenia i gotowania.
Chleb gryczany, komosa ryżowa z bakaliami i brzoskwinią, kurczak z sezamem, surówka z mandarynkami, burgery wołowe z serem pleśniowym, a na deser ciasto marchewkowe z nerkowcami i migdałami - oto niektóre z wielu propozycji na bezglutenowe śniadania, kolacje, obiady, przekąska i desery.Brzmi świetnie i tak samo smakuje !
Autorka, profesjonalny dietetyk, zawarła w książce:
- przepisy na dania różnorodne, niedrogie, łatwe do przygotowania, a przede wszystkim smaczne, zdrowe i bezglutenowe !
- praktyczne informacje dla początkujących na diecie bezglutenowej,
- listę zbóż i produktów bezglutenowych,
- łatwo dostępne składniki potraw
Agata Lewandowska, Polska kuchnia bezglutenowa. Dietetyk radzi, ISBN 978-83-7773-531-2, RM, Warszawa 2016, format: 165 x 235, ss. 160, oprawa miękka
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl