Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Obniżka! Polska kuchnia bezglutenowa Zobacz większe

Polska kuchnia bezglutenowa. Dietetyk radzi

Dieta bezglutenowa nie oznacza kuchni nudnej, pozbawionej smaku i wyrazistości.Owszem, wykluczenie z menu glutenu wymaga zmiany stylu życia, ale na pewno nie pozbawia radości z jedzenia i gotowania.

Agata Lewandowska, Polska kuchnia bezglutenowa. Dietetyk radzi, ISBN 978-83-7773-531-2, RM, Warszawa 2016, format: 165 x 235, ss. 160, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

24,90 zł brutto

-5,00 zł

29,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Dieta bezglutenowa nie oznacza kuchni nudnej, pozbawionej smaku i wyrazistości.Owszem, wykluczenie z menu glutenu wymaga zmiany stylu życia, ale na pewno nie pozbawia radości z jedzenia i gotowania.

Chleb gryczany, komosa ryżowa z bakaliami i brzoskwinią, kurczak z sezamem, surówka z mandarynkami, burgery wołowe z serem pleśniowym, a na deser ciasto marchewkowe z nerkowcami i migdałami - oto niektóre z wielu propozycji na bezglutenowe śniadania, kolacje, obiady, przekąska i desery.Brzmi świetnie i tak samo smakuje !

Autorka, profesjonalny dietetyk, zawarła w książce:

- przepisy na dania różnorodne, niedrogie, łatwe do przygotowania, a przede wszystkim smaczne, zdrowe i bezglutenowe !

- praktyczne informacje dla początkujących na diecie bezglutenowej,

- listę zbóż i produktów bezglutenowych,

- łatwo dostępne składniki potraw

Agata Lewandowska, Polska kuchnia bezglutenowa. Dietetyk radzi, ISBN 978-83-7773-531-2, RM, Warszawa 2016, format: 165 x 235, ss. 160, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Polska kuchnia bezglutenowa. Dietetyk radzi

Polska kuchnia bezglutenowa. Dietetyk radzi

Dieta bezglutenowa nie oznacza kuchni nudnej, pozbawionej smaku i wyrazistości.Owszem, wykluczenie z menu glutenu wymaga zmiany stylu życia, ale na pewno nie pozbawia radości z jedzenia i gotowania.

Agata Lewandowska, Polska kuchnia bezglutenowa. Dietetyk radzi, ISBN 978-83-7773-531-2, RM, Warszawa 2016, format: 165 x 235, ss. 160, oprawa miękka

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl