Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Obniżka! Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy Zobacz większe

Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy

Proste przepisy na jedzenie bez chemii!
Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.

Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.
Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.

W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na:
• własne pieczywo,
• drugie śniadanie do pracy i szkoły,
• nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
• desery dla łasuchów,
• dania świąteczne.

Julita Bator, Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy, ISBN 978-83-240-3220-4, Znak, Kraków 2014, format: 145 x 204, ss. 272, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

31,90 zł brutto

-5,00 zł

36,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Proste przepisy na jedzenie bez chemii!
Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.

Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.
Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.

W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na:
• własne pieczywo,
• drugie śniadanie do pracy i szkoły,
• nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
• desery dla łasuchów,
• dania świąteczne.

Julita Bator, Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy, ISBN 978-83-240-3220-4, Znak, Kraków 2014, format: 145 x 204, ss. 272, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy

Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy

Proste przepisy na jedzenie bez chemii!
Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.

Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.
Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.

W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na:
• własne pieczywo,
• drugie śniadanie do pracy i szkoły,
• nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
• desery dla łasuchów,
• dania świąteczne.

Julita Bator, Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy, ISBN 978-83-240-3220-4, Znak, Kraków 2014, format: 145 x 204, ss. 272, oprawa twarda

Produkty powiązane

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl