Ciasta. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy Zobacz większe

Ciasta. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy

Nowy produkt

Zbiór przepisów i porad kulinarno-dietetycznych opartych na programie zdrowotnym św. Hildegardy!

Drogi Czytelniku, trzymasz w ręku jedną z najbardziej osobliwych książek kulinarno-dietetycznych! Przekazujemy w niej receptury na smaczne i zdrowe wypieki, opracowane według reguł św. Hildegardy z Bingen, potwierdzonych przez współczesną wiedzę medyczną.
Doktor Hertzka, wielki popularyzator mądrości św. Hildegardy, potwierdza tezę o dobroczynnym wpływie orkiszu, który słusznie można nazwać „zbożowym cudem".
Książka zawiera przepisy na wspaniałe ciasta, strucle i torty, oparte na zasadach zdrowej kuchni, zaczerpniętych z bogatej wiedzy św. Hildegardy z Bingen. Oprócz tego mamy tu porady dotyczące kuchni orkiszowej oraz jedenaście reguł, na których powinno opierać się wprowadzanie orkiszu do naszej codziennej diety.

św. Hildegarda z Bingen, Ciasta. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy, 978-83-62927-94-4, Wydawnictwo AA, Kraków 2012, format: 170 x 240, ss. 160, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

34,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Zbiór przepisów i porad kulinarno-dietetycznych opartych na programie zdrowotnym św. Hildegardy!

Drogi Czytelniku, trzymasz w ręku jedną z najbardziej osobliwych książek kulinarno-dietetycznych! Przekazujemy w niej receptury na smaczne i zdrowe wypieki, opracowane według reguł św. Hildegardy z Bingen, potwierdzonych przez współczesną wiedzę medyczną.
Doktor Hertzka, wielki popularyzator mądrości św. Hildegardy, potwierdza tezę o dobroczynnym wpływie orkiszu, który słusznie można nazwać „zbożowym cudem".
Książka zawiera przepisy na wspaniałe ciasta, strucle i torty, oparte na zasadach zdrowej kuchni, zaczerpniętych z bogatej wiedzy św. Hildegardy z Bingen. Oprócz tego mamy tu porady dotyczące kuchni orkiszowej oraz jedenaście reguł, na których powinno opierać się wprowadzanie orkiszu do naszej codziennej diety.

św. Hildegarda z Bingen, Ciasta. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy, 978-83-62927-94-4, Wydawnictwo AA, Kraków 2012, format: 170 x 240, ss. 160, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Ciasta. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy

Ciasta. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy

Zbiór przepisów i porad kulinarno-dietetycznych opartych na programie zdrowotnym św. Hildegardy!

Drogi Czytelniku, trzymasz w ręku jedną z najbardziej osobliwych książek kulinarno-dietetycznych! Przekazujemy w niej receptury na smaczne i zdrowe wypieki, opracowane według reguł św. Hildegardy z Bingen, potwierdzonych przez współczesną wiedzę medyczną.
Doktor Hertzka, wielki popularyzator mądrości św. Hildegardy, potwierdza tezę o dobroczynnym wpływie orkiszu, który słusznie można nazwać „zbożowym cudem".
Książka zawiera przepisy na wspaniałe ciasta, strucle i torty, oparte na zasadach zdrowej kuchni, zaczerpniętych z bogatej wiedzy św. Hildegardy z Bingen. Oprócz tego mamy tu porady dotyczące kuchni orkiszowej oraz jedenaście reguł, na których powinno opierać się wprowadzanie orkiszu do naszej codziennej diety.

św. Hildegarda z Bingen, Ciasta. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy, 978-83-62927-94-4, Wydawnictwo AA, Kraków 2012, format: 170 x 240, ss. 160, oprawa twarda

Copyright © 2017 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl