Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Ukryte toksyny Zobacz większe

Ukryte toksyny. Żywność, która truje

Publikacja niezwykle precyzyjnie opisuje jeden z powodów powstawania dręczących całe społeczeństwa chorób przewlekłych, chorób nieuleczalnych, o których nam się mówi, że „nie ma na nie lekarstwa”. Lekarstwo jest zawsze, ale tylko wtedy, kiedy poznamy przyczynę choroby. Jedną z przyczyn jest niemożliwe do dłuższego tolerowania zatrucie żywności. Jak stwierdzić, że żywność jest zatruta? Między innymi właśnie o tym traktuje praca Adamsa. Czy w takim razie, wiedząc jaka jest przyczyna, chociaż to tylko jedna wielu, wyniszczających nas chorób, jesteśmy w stanie coś z tym zrobić?

"Nikt, komu zależy na własnym zdrowiu i zdrowiu swojej rodziny, nie potraktuje obojętnie treści zawartych w tej książce".

Jerzy Zięba, autor książki" Ukryte terapie".

tłum. Magdalena Nowak

Mike Adams, Ukryte toksyny. Żywność, która truje, ISBN 978-83-65706-97-3, Esprit, Kraków 2017, format: 145 x 205, ss. 372, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

29,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Publikacja niezwykle precyzyjnie opisuje jeden z powodów powstawania dręczących całe społeczeństwa chorób przewlekłych, chorób nieuleczalnych, o których nam się mówi, że „nie ma na nie lekarstwa”. Lekarstwo jest zawsze, ale tylko wtedy, kiedy poznamy przyczynę choroby. Jedną z przyczyn jest niemożliwe do dłuższego tolerowania zatrucie żywności. Jak stwierdzić, że żywność jest zatruta? Między innymi właśnie o tym traktuje praca Adamsa. Czy w takim razie, wiedząc jaka jest przyczyna, chociaż to tylko jedna wielu, wyniszczających nas chorób, jesteśmy w stanie coś z tym zrobić?

Za każdym razem, kiedy badania wykazywały alarmujące wyniki zawartości ołowiu, aluminium, wolframu, rtęci i arsenu oraz innych toksycznych składników w codziennych pokarmach, w zdrowej żywności, w smakołykach dla zwierząt, jak również w certyfikowanej żywności organicznej, reakcja producentów była zawsze taka sama: „Nie mów o tym nikomu!”.

fragment


Amerykański naukowiec MIKE ADAMS przerywa zmowę milczenia na temat tego, czym tak naprawdę „karmią” nas producenci żywności, suplementów diety, witamin, szczepionek i kosmetyków. Wielkie koncerny spożywcze oraz środki masowego przekazu, które utrzymują się z reklam produktów spożywczych i suplementów, zmówiły się, aby nie ujawniać dowodów naukowych i ukryć przed opinią publiczną szokującą prawdę na temat jedzenia. Prawdę na wagę naszego zdrowia i życia.
 
Z książki dowiesz się:
• czym skażone są żywność, suplementy diety, produkty ekologiczne, kosmetyki oraz karma dla zwierząt?
• jaki ma to wpływ na nasze zdrowie i życie?
• co jeść, a czego unikać?
• jak odtruć zatruty organizm?
 
MIKE ADAMS – naukowiec, publicysta, wielokrotnie nagradzany dziennikarz śledczy. Założyciel i redaktor portalu NaturalNews.com, twórca FoodInvestigations.com, HealingFoodReference.com, HonestFoodGuide.org i kilku innych serwisów poświęconych tematyce zdrowia naturalnego.

"Nikt, komu zależy na własnym zdrowiu i zdrowiu swojej rodziny, nie potraktuje obojętnie treści zawartych w tej książce".

Jerzy Zięba, autor książki" Ukryte terapie".

tłum. Magdalena Nowak

Mike Adams, Ukryte toksyny. Żywność, która truje, ISBN 978-83-65706-97-3, Esprit, Kraków 2017, format: 145 x 205, ss. 372, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Ukryte toksyny. Żywność, która truje

Ukryte toksyny. Żywność, która truje

Publikacja niezwykle precyzyjnie opisuje jeden z powodów powstawania dręczących całe społeczeństwa chorób przewlekłych, chorób nieuleczalnych, o których nam się mówi, że „nie ma na nie lekarstwa”. Lekarstwo jest zawsze, ale tylko wtedy, kiedy poznamy przyczynę choroby. Jedną z przyczyn jest niemożliwe do dłuższego tolerowania zatrucie żywności. Jak stwierdzić, że żywność jest zatruta? Między innymi właśnie o tym traktuje praca Adamsa. Czy w takim razie, wiedząc jaka jest przyczyna, chociaż to tylko jedna wielu, wyniszczających nas chorób, jesteśmy w stanie coś z tym zrobić?

"Nikt, komu zależy na własnym zdrowiu i zdrowiu swojej rodziny, nie potraktuje obojętnie treści zawartych w tej książce".

Jerzy Zięba, autor książki" Ukryte terapie".

tłum. Magdalena Nowak

Mike Adams, Ukryte toksyny. Żywność, która truje, ISBN 978-83-65706-97-3, Esprit, Kraków 2017, format: 145 x 205, ss. 372, oprawa miękka

Produkty powiązane

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl