Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Płatki róży leczą i smakują Zobacz większe

Płatki róży leczą i smakują

Kto zna smak i niepowtarzalny aromat konfitur z płatków róży z babcinej spiżarni i nadziewanych nimi pączków, ten dobrze wie, że róże są nie tylko do podziwiania. Niektóre ich gatunki stanowią źródło wartościowych płatków, z których wytwarza się leki, przetwory i kosmetyki, także domowymi sposobami.
Książka wprowadzi Czytelnika w świat pachnący różą, dostarczy wiedzy o właściwościach leczniczych jej płatków. Zawiera też cały zbiór cennych przepisów na m.in. konfitury babuni, rubinowy przecier, galaretkę agrestowo-różaną, wonny sok ojca Grzegorza, herbatki, syropy, miód różany, królewski napój, maść św. Dominika na bóle, kompres na zmęczone oczy i balsam króla Salomona z płatków róży. Czytanie publikacji uprzyjemnią bogate dzieje róży - także związane z Kościołem.

Zbigniew T. Nowak, Płatki róży leczą i smakują, ISBN 978-83-61146-81-0, Fundacja Nasza Przyszłość, Szczecinek 2013, format: 120 x 195, ss. 130, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

24,50 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Kto zna smak i niepowtarzalny aromat konfitur z płatków róży z babcinej spiżarni i nadziewanych nimi pączków, ten dobrze wie, że róże są nie tylko do podziwiania. Niektóre ich gatunki stanowią źródło wartościowych płatków, z których wytwarza się leki, przetwory i kosmetyki, także domowymi sposobami.
Książka wprowadzi Czytelnika w świat pachnący różą, dostarczy wiedzy o właściwościach leczniczych jej płatków. Zawiera też cały zbiór cennych przepisów na m.in. konfitury babuni, rubinowy przecier, galaretkę agrestowo-różaną, wonny sok ojca Grzegorza, herbatki, syropy, miód różany, królewski napój, maść św. Dominika na bóle, kompres na zmęczone oczy i balsam króla Salomona z płatków róży. Czytanie publikacji uprzyjemnią bogate dzieje róży - także związane z Kościołem.


Zbigniew T. Nowak, Płatki róży leczą i smakują, ISBN 978-83-61146-81-0, Fundacja Nasza Przyszłość, Szczecinek 2013, format: 120 x 195, ss. 130, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Płatki róży leczą i smakują

Płatki róży leczą i smakują

Kto zna smak i niepowtarzalny aromat konfitur z płatków róży z babcinej spiżarni i nadziewanych nimi pączków, ten dobrze wie, że róże są nie tylko do podziwiania. Niektóre ich gatunki stanowią źródło wartościowych płatków, z których wytwarza się leki, przetwory i kosmetyki, także domowymi sposobami.
Książka wprowadzi Czytelnika w świat pachnący różą, dostarczy wiedzy o właściwościach leczniczych jej płatków. Zawiera też cały zbiór cennych przepisów na m.in. konfitury babuni, rubinowy przecier, galaretkę agrestowo-różaną, wonny sok ojca Grzegorza, herbatki, syropy, miód różany, królewski napój, maść św. Dominika na bóle, kompres na zmęczone oczy i balsam króla Salomona z płatków róży. Czytanie publikacji uprzyjemnią bogate dzieje róży - także związane z Kościołem.

Zbigniew T. Nowak, Płatki róży leczą i smakują, ISBN 978-83-61146-81-0, Fundacja Nasza Przyszłość, Szczecinek 2013, format: 120 x 195, ss. 130, oprawa miękka

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl