Ryby i dania postne. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy Zobacz większe

Ryby i dania postne. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy

Nowy produkt

Zbiór przepisów i porad kulinarno-dietetycznych opartych na programie zdrowotnym św. Hildegardy!

De piscibus nil nisi bene! - O rybach wyrażaj się wyłącznie pozytywnie! - twierdził już w czasach starożytnych Chylon ze Sparty. Św. Hildegarda z Bingen potwierdza te słowa. Dlatego w nowoczesnej kuchni opartej o zasady zdrowego żywienia św. Hildegardy nie może zabraknąć ryb! Do receptur na smaczne potrawy z ryb dołączono przepisy na dania bezmięsne, które można polecić jako menu na dni postne lub jako propozycje dla osób stosujących niektóre rodzaje diet.
Mądrość św. Hildegardy potwierdziła współczesna medycyna, przede wszystkim badania dr. Gottfrieda Hertzki i jego uczniów. Tak więc zbiór przepisów na ryby i potrawy bezmięsne, zgodnych z zaleceniami św. Hildegardy, to doskonały sposób na wprowadzenie do naszej diety prostych, smacznych i zdrowych dań dla całej rodziny.

św. Hildegarda z Bingen, Ryby i dania postne. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy, ISBN 978-83-62927-95-1, Wydawnictwo AA, Kraków 2012, format: 170 x 240, ss. 160, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

34,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Zbiór przepisów i porad kulinarno-dietetycznych opartych na programie zdrowotnym św. Hildegardy!

De piscibus nil nisi bene! - O rybach wyrażaj się wyłącznie pozytywnie! - twierdził już w czasach starożytnych Chylon ze Sparty. Św. Hildegarda z Bingen potwierdza te słowa. Dlatego w nowoczesnej kuchni opartej o zasady zdrowego żywienia św. Hildegardy nie może zabraknąć ryb! Do receptur na smaczne potrawy z ryb dołączono przepisy na dania bezmięsne, które można polecić jako menu na dni postne lub jako propozycje dla osób stosujących niektóre rodzaje diet.
Mądrość św. Hildegardy potwierdziła współczesna medycyna, przede wszystkim badania dr. Gottfrieda Hertzki i jego uczniów. Tak więc zbiór przepisów na ryby i potrawy bezmięsne, zgodnych z zaleceniami św. Hildegardy, to doskonały sposób na wprowadzenie do naszej diety prostych, smacznych i zdrowych dań dla całej rodziny.

św. Hildegarda z Bingen, Ryby i dania postne. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy, ISBN 978-83-62927-95-1, Wydawnictwo AA, Kraków 2012, format: 170 x 240, ss. 160, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Ryby i dania postne. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy

Ryby i dania postne. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy

Zbiór przepisów i porad kulinarno-dietetycznych opartych na programie zdrowotnym św. Hildegardy!

De piscibus nil nisi bene! - O rybach wyrażaj się wyłącznie pozytywnie! - twierdził już w czasach starożytnych Chylon ze Sparty. Św. Hildegarda z Bingen potwierdza te słowa. Dlatego w nowoczesnej kuchni opartej o zasady zdrowego żywienia św. Hildegardy nie może zabraknąć ryb! Do receptur na smaczne potrawy z ryb dołączono przepisy na dania bezmięsne, które można polecić jako menu na dni postne lub jako propozycje dla osób stosujących niektóre rodzaje diet.
Mądrość św. Hildegardy potwierdziła współczesna medycyna, przede wszystkim badania dr. Gottfrieda Hertzki i jego uczniów. Tak więc zbiór przepisów na ryby i potrawy bezmięsne, zgodnych z zaleceniami św. Hildegardy, to doskonały sposób na wprowadzenie do naszej diety prostych, smacznych i zdrowych dań dla całej rodziny.

św. Hildegarda z Bingen, Ryby i dania postne. Klasztorna Kuchnia Świętej Hildegardy. Kuchnia która leczy, ISBN 978-83-62927-95-1, Wydawnictwo AA, Kraków 2012, format: 170 x 240, ss. 160, oprawa twarda

Copyright © 2017 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl