Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Smaki polskie czyli jak się dawniej jadało. Z przepisami do wykorzystania we współczesnej kuchni Zobacz większe

Smaki polskie czyli jak się dawniej jadało. Z przepisami do wykorzystania we współczesnej kuchni

Kulinarna podróż do przeszłości. Barwne, często zabawne opisy obyczajów naszych przodków, uzupełnione są licznymi, tradycyjnymi recepturami, które wykorzystać można we współczesnej kuchni. I tak obok kilku przepisów na rosół, Andrzej Kozioł podaje sposoby na przyrządzenie pieczeni z prosięcia, Gebetnerowskiego miodu, czy... zdrowej kawy.

Andrzej Kozioł, Smaki polskie czyli jak się dawniej jadało. Z przepisami do wykorzystania we współczesnej kuchni, ISBN 978-83-7505-165-0, Wydawnictwo WAM, format: 150 x 205, ss. 224, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

29,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Kulinarna podróż do przeszłości. Barwne, często zabawne opisy obyczajów naszych przodków, uzupełnione są licznymi, tradycyjnymi recepturami, które wykorzystać można we współczesnej kuchni. I tak obok kilku przepisów na rosół, Andrzej Kozioł podaje sposoby na przyrządzenie pieczeni z prosięcia, Gebetnerowskiego miodu, czy... zdrowej kawy.

Andrzej Kozioł, Smaki polskie czyli jak się dawniej jadało. Z przepisami do wykorzystania we współczesnej kuchni, ISBN 978-83-7505-165-0, Wydawnictwo WAM, format: 150 x 205, ss. 224, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Smaki polskie czyli jak się dawniej jadało. Z przepisami do wykorzystania we współczesnej kuchni

Smaki polskie czyli jak się dawniej jadało. Z przepisami do wykorzystania we współczesnej kuchni

Kulinarna podróż do przeszłości. Barwne, często zabawne opisy obyczajów naszych przodków, uzupełnione są licznymi, tradycyjnymi recepturami, które wykorzystać można we współczesnej kuchni. I tak obok kilku przepisów na rosół, Andrzej Kozioł podaje sposoby na przyrządzenie pieczeni z prosięcia, Gebetnerowskiego miodu, czy... zdrowej kawy.

Andrzej Kozioł, Smaki polskie czyli jak się dawniej jadało. Z przepisami do wykorzystania we współczesnej kuchni, ISBN 978-83-7505-165-0, Wydawnictwo WAM, format: 150 x 205, ss. 224, oprawa twarda

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl