Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Domowa pierogarnia Zobacz większe

Domowa pierogarnia

Pierogi, knedle, naleśniki - mączne smakołyki
Uwielbiam gotować dla rodziny i gości, no i oczywiście jeść! - wyznaje autorka, która prowadzi słynne z wyśmienitego jadła gospodarstwo agroturystyczne w Beskidzie Niskim. Kto tam nie dotarł może sam spróbować przyrządzić wyborne pierogi ze szpinakiem i bundzem czy też tort naleśnikowy ze świeżymi grzybami. Polskie smaki, farsze na każdą porę roku, doprawione ziołami, wzbogacone regionalnymi specjałami. Pierogi z młodą pokrzywą? Nie bój się odkrywać nowych smaków!

Grażyna Betlej-Furman, Domowa pierogarnia, ISBN 978-83-61513-43-8, Olimp Media, Poznań 2009, format: 200 x 250, ss. 96, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

24,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Pierogi, knedle, naleśniki - mączne smakołyki
Uwielbiam gotować dla rodziny i gości, no i oczywiście jeść! - wyznaje autorka, która prowadzi słynne z wyśmienitego jadła gospodarstwo agroturystyczne w Beskidzie Niskim. Kto tam nie dotarł może sam spróbować przyrządzić wyborne pierogi ze szpinakiem i bundzem czy też tort naleśnikowy ze świeżymi grzybami. Polskie smaki, farsze na każdą porę roku, doprawione ziołami, wzbogacone regionalnymi specjałami. Pierogi z młodą pokrzywą? Nie bój się odkrywać nowych smaków!

Grażyna Betlej-Furman, Domowa pierogarnia, ISBN 978-83-61513-43-8, Olimp Media, Poznań 2009, format: 200 x 250, ss. 96, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Domowa pierogarnia

Domowa pierogarnia

Pierogi, knedle, naleśniki - mączne smakołyki
Uwielbiam gotować dla rodziny i gości, no i oczywiście jeść! - wyznaje autorka, która prowadzi słynne z wyśmienitego jadła gospodarstwo agroturystyczne w Beskidzie Niskim. Kto tam nie dotarł może sam spróbować przyrządzić wyborne pierogi ze szpinakiem i bundzem czy też tort naleśnikowy ze świeżymi grzybami. Polskie smaki, farsze na każdą porę roku, doprawione ziołami, wzbogacone regionalnymi specjałami. Pierogi z młodą pokrzywą? Nie bój się odkrywać nowych smaków!

Grażyna Betlej-Furman, Domowa pierogarnia, ISBN 978-83-61513-43-8, Olimp Media, Poznań 2009, format: 200 x 250, ss. 96, oprawa twarda

Produkty powiązane

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl