Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Kuchnia rycerska i sarmacka Zobacz większe

Kuchnia rycerska i sarmacka

W niniejszej publikacji znalazły się receptury na goszczące na szlacheckich i magnackich stołach specjały - polewki piwne, rozmaite pieczenie oraz ryby, jadane nie tylko w dni postne. Wśród kulinarnych propozycji nie mogło oczywiście zabraknąć przepisów na wypieki i desery, choć trzeba przyznać, że rceptur staropolskich słodkości był zdecydowanie skromniejszy niż w dzisiejszych czasach.

Kuchnia rycerska i sarmacka, ISBN 978-83-7707-021-5, Olimpia Media, Poznań 2010, format: 170 x 245, ss. 328, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

49,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

W niniejszej publikacji znalazły się receptury na goszczące na szlacheckich i magnackich stołach specjały - polewki piwne, rozmaite pieczenie oraz ryby, jadane nie tylko w dni postne. Wśród kulinarnych propozycji nie mogło oczywiście zabraknąć przepisów na wypieki i desery, choć trzeba przyznać, że rceptur staropolskich słodkości był zdecydowanie skromniejszy niż w dzisiejszych czasach.

Kuchnia rycerska i sarmacka, ISBN 978-83-7707-021-5, Olimpia Media, Poznań 2010, format: 170 x 245, ss. 328, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Kuchnia rycerska i sarmacka

Kuchnia rycerska i sarmacka

W niniejszej publikacji znalazły się receptury na goszczące na szlacheckich i magnackich stołach specjały - polewki piwne, rozmaite pieczenie oraz ryby, jadane nie tylko w dni postne. Wśród kulinarnych propozycji nie mogło oczywiście zabraknąć przepisów na wypieki i desery, choć trzeba przyznać, że rceptur staropolskich słodkości był zdecydowanie skromniejszy niż w dzisiejszych czasach.

Kuchnia rycerska i sarmacka, ISBN 978-83-7707-021-5, Olimpia Media, Poznań 2010, format: 170 x 245, ss. 328, oprawa twarda

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl