Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Wędzenie ryb Zobacz większe

Wędzenie ryb

Wyborna pozycja dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Okazuje się, że wędzenia nie musimy wykonywać w osobno wybudowanej wędzarni. Z pomocą tej książki możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę itd. mając tylko do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni. Oprócz tego znajdziesz tu wiele cennych rad dotyczących sztuki wędzenia ryb, dokładne wskazówki na temat utrwalania mięsa ryb: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami. Ryby, które przygotujecie sami, prawdopodobnie będą najlepsze. Do dzieła kulinarni odkrywcy!

Julian Piotrowski, Wędzenie ryb, ISBN 97883-61060-50-5, Wydawnictwo AA, Kraków, format: 145 x 205, ss. 96, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

24,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Wyborna pozycja dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Okazuje się, że wędzenia nie musimy wykonywać w osobno wybudowanej wędzarni. Z pomocą tej książki możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę itd. mając tylko do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni. Oprócz tego znajdziesz tu wiele cennych rad dotyczących sztuki wędzenia ryb, dokładne wskazówki na temat utrwalania mięsa ryb: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami. Ryby, które przygotujecie sami, prawdopodobnie będą najlepsze. Do dzieła kulinarni odkrywcy!

Julian Piotrowski, Wędzenie ryb, ISBN 97883-61060-50-5, Wydawnictwo AA, Kraków, format: 145 x 205, ss. 96, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Wędzenie ryb

Wędzenie ryb

Wyborna pozycja dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Okazuje się, że wędzenia nie musimy wykonywać w osobno wybudowanej wędzarni. Z pomocą tej książki możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę itd. mając tylko do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni. Oprócz tego znajdziesz tu wiele cennych rad dotyczących sztuki wędzenia ryb, dokładne wskazówki na temat utrwalania mięsa ryb: solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami. Ryby, które przygotujecie sami, prawdopodobnie będą najlepsze. Do dzieła kulinarni odkrywcy!

Julian Piotrowski, Wędzenie ryb, ISBN 97883-61060-50-5, Wydawnictwo AA, Kraków, format: 145 x 205, ss. 96, oprawa twarda

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl