Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać informacje o nowościach i aktualnych promocjach.

Tradycyjne wędzenie Zobacz większe

Tradycyjne wędzenie

Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia. Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości różnych rodzajów drewna do wędzenia oraz sprawdzone receptury. Smacznego!

Eleonora Trojan, Julian Piotrowski, Tradycyjne wędzenie, ISBN 978-83-61060-30-7, Wydawnictwo AA, Kraków, format: 145 x 205, ss. 96, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

24,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia. Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości różnych rodzajów drewna do wędzenia oraz sprawdzone receptury. Smacznego!

Eleonora Trojan, Julian Piotrowski, Tradycyjne wędzenie, ISBN 978-83-61060-30-7, Wydawnictwo AA, Kraków, format: 145 x 205, ss. 96, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Tradycyjne wędzenie

Tradycyjne wędzenie

Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia. Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości różnych rodzajów drewna do wędzenia oraz sprawdzone receptury. Smacznego!

Eleonora Trojan, Julian Piotrowski, Tradycyjne wędzenie, ISBN 978-83-61060-30-7, Wydawnictwo AA, Kraków, format: 145 x 205, ss. 96, oprawa twarda

Copyright © 2024 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl