Sezonowo bezglutenowo. 100 przepisów na 4 pory roku Zobacz większe

Sezonowo bezglutenowo. 100 przepisów na 4 pory roku

Nowy produkt

„Sezonowo bezglutenowo” to świetna propozycja dla osób, które chcą poszerzyć swój kulinarny repertuar o nowe ciekawe pomysły, a także dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z dietą bezglutenową i zupełnie nie wiedzą, co jeść i jak gotować bez pszenicy.

Magdalena i Stanisław Romek, Sezonowo bezglutenowo. 100 przepisów na 4 pory roku, ISBN 978-83-8074-118-8, Bukowy Las, Wrocław 2017, format: 170 x 240, ss. 224, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

44,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Magdalena i Stanisław Romek, autorzy popularnego bloga kulinarnego Kuchenne Wariacje, oddają w Wasze ręce swoje najcenniejsze przepisy na potrawy bezglutenowe, które z przyczyn zdrowotnych na stałe wprowadzili do swojej kuchni.

Magda specjalizuje się w daniach głównych, sałatkach i zupach. Staszek – osładza życie ciastami i deserami. Po wielu miesiącach eksperymentów i testów udało im się skomponować zestaw stu przepisów na bezglutenowe wytrawne i słodkie dania, które bez trudu można przygotować w polskich domach przez cały rok.

„Sezonowo bezglutenowo” to świetna propozycja dla osób, które chcą poszerzyć swój kulinarny repertuar o nowe ciekawe pomysły, a także dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z dietą bezglutenową i zupełnie nie wiedzą, co jeść i jak gotować bez pszenicy.

Staranna kompozycja książki oraz podział na pory roku ułatwiają znalezienie inspirujących przepisów z użyciem sezonowych, łatwo dostępnych i świeżych owoców, warzyw i grzybów. Z racji faktu bycia również fotografami kulinarnymi, autorzy zadbali też o stronę wizualną swojej pierwszej książki kucharskiej. Każdemu przepisowi towarzyszy zdjęcie potrawy, dzięki czemu jeszcze łatwiej przygotować pyszny, zdrowy i atrakcyjnie wyglądający posiłek.

Magdalena i Stanisław Romek, Sezonowo bezglutenowo. 100 przepisów na 4 pory roku, ISBN 978-83-8074-118-8, Bukowy Las, Wrocław 2017, format: 170 x 240, ss. 224, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Sezonowo bezglutenowo. 100 przepisów na 4 pory roku

Sezonowo bezglutenowo. 100 przepisów na 4 pory roku

„Sezonowo bezglutenowo” to świetna propozycja dla osób, które chcą poszerzyć swój kulinarny repertuar o nowe ciekawe pomysły, a także dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z dietą bezglutenową i zupełnie nie wiedzą, co jeść i jak gotować bez pszenicy.

Magdalena i Stanisław Romek, Sezonowo bezglutenowo. 100 przepisów na 4 pory roku, ISBN 978-83-8074-118-8, Bukowy Las, Wrocław 2017, format: 170 x 240, ss. 224, oprawa twarda

Copyright © 2019 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl