Obniżka! Bez glutenu, bez wyrzeczeń Zobacz większe

Bez glutenu, bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian...

Nowy produkt

Dieta bezglutenowa w „cudowny” sposób potrafi przywrócić zdrowie osobom z celiakią i innymi chorobami układu pokarmowego, ale może stać się prawdziwym koszmarem... i być nim do momentu, w którym uświadomisz sobie, że bezglutenowy nie znaczy koniecznie nijaki, niesmaczny czy mdły. Tę prawdę stara się przekazać na swoim blogu — a teraz także i w książce — utalentowana eksperymentatorka kulinarna, która kilka lat temu sama musiała na zawsze odstawić gluten. Potem świadomie przestała jeść także mięso. I dziś wcale tego nie żałuje!


Weronika Madejska, Bez glutenu, bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata, ISBN 978-83-283-0516-8, Helion, Gliwice 2018, format: 170 x 240, ss. 192, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

34,90 zł brutto

-5,00 zł

39,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata - opis wydawcy:

Jaka pyszna dieta!

Dieta bezglutenowa w „cudowny” sposób potrafi przywrócić zdrowie osobom z celiakią i innymi chorobami układu pokarmowego, ale może stać się prawdziwym koszmarem... i być nim do momentu, w którym uświadomisz sobie, że bezglutenowy nie znaczy koniecznie nijaki, niesmaczny czy mdły. Tę prawdę stara się przekazać na swoim blogu — a teraz także i w książce — utalentowana eksperymentatorka kulinarna, która kilka lat temu sama musiała na zawsze odstawić gluten. Potem świadomie przestała jeść także mięso. I dziś wcale tego nie żałuje!

Książka Weroniki Madejskiej nie jest kolejną pozycją z wegetariańskimi przepisami dla bezglutenowców. Oprócz sprawdzonych receptur na pyszne potrawy znajdziesz w niej informacje na temat tego, jak odnaleźć się w świecie, w którym niemal wszystkie gotowe produkty zawierają gluten. Zobaczysz, jak powoli, metodą prób i błędów, dochodziła do tego autorka książki. Dowiesz się, jak upiec dobry chleb, przygotować pizzę, wrapy czy ciasto czekoladowe. Odkryjesz całe spektrum interesujących smaków i fantastycznych aromatów, doprawione szczyptą dobrego humoru i życzliwego zainteresowania problemami osób na różnych dietach. Z tą książką będzie Ci łatwiej zaakceptować własną sytuację i znaleźć w niej dobre strony. A jeśli nie musisz przejmować się glutenem, możesz po prostu poszukać tu natchnienia!
 

“Nie tylko wierzę, ale jestem przekonana, że świat można zmieniać na lepsze, rozpoczynając od siebie. Ufam, że moje przepisy są w stanie nie tylko rozjaśnić bezglutenowe życie, ale również dodać mu piękniejszych, bardziej wyrazistych barw”.

Weronika Madejska

Weronika Madejska, Bez glutenu, bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata, ISBN 978-83-283-0516-8, Helion, Gliwice 2018, format: 170 x 240, ss. 192, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Bez glutenu, bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian...

Bez glutenu, bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian...

Dieta bezglutenowa w „cudowny” sposób potrafi przywrócić zdrowie osobom z celiakią i innymi chorobami układu pokarmowego, ale może stać się prawdziwym koszmarem... i być nim do momentu, w którym uświadomisz sobie, że bezglutenowy nie znaczy koniecznie nijaki, niesmaczny czy mdły. Tę prawdę stara się przekazać na swoim blogu — a teraz także i w książce — utalentowana eksperymentatorka kulinarna, która kilka lat temu sama musiała na zawsze odstawić gluten. Potem świadomie przestała jeść także mięso. I dziś wcale tego nie żałuje!


Weronika Madejska, Bez glutenu, bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata, ISBN 978-83-283-0516-8, Helion, Gliwice 2018, format: 170 x 240, ss. 192, oprawa miękka

Copyright © 2019 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl