Zdrowe zupy Zobacz większe

Zdrowe zupy

Nowy produkt

Na podstawie własnego doświadczenia opieki nad chorymi, Rebecca Katz, opracowała receptury zup przywracających siłę i zdrowie osobom cierpiącym nawet na bardzo poważne schorzenia. Twierdzi, że odpowiednio przygotowane zupy mają niezwykłą zdolność odżywiania i uzdrawiania ciała. Autorka podpowiada, jak wykorzystać sezonowe produkty, by zachować witalność przez cały rok. Jej przepisy są różnorodne – od tradycyjnych bulionów (które mogą być bazą do tworzenia innych dań), przez rozmaite zupy w postaci kremów, po tradycyjne zupy lecznicze. 

Tłum. Barbara Wnęk

Rebecca Katz, Mat Edelson, Zdrowe zupy, ISBN 978-838021-103-2, Wydawnictwo M, Kraków 2017, format: 165 x 220, ss, 256, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

39,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Na podstawie własnego doświadczenia opieki nad chorymi, Rebecca Katz, opracowała receptury zup przywracających siłę i zdrowie osobom cierpiącym nawet na bardzo poważne schorzenia. Twierdzi, że odpowiednio przygotowane zupy mają niezwykłą zdolność odżywiania i uzdrawiania ciała. Autorka podpowiada, jak wykorzystać sezonowe produkty, by zachować witalność przez cały rok. Jej przepisy są różnorodne – od tradycyjnych bulionów (które mogą być bazą do tworzenia innych dań), przez rozmaite zupy w postaci kremów, po tradycyjne zupy lecznicze. 

Tłum. Barbara Wnęk

Rebecca Katz, Mat Edelson, Zdrowe zupy, ISBN 978-838021-103-2, Wydawnictwo M, Kraków 2017, format: 165 x 220, ss, 256, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Zdrowe zupy

Zdrowe zupy

Na podstawie własnego doświadczenia opieki nad chorymi, Rebecca Katz, opracowała receptury zup przywracających siłę i zdrowie osobom cierpiącym nawet na bardzo poważne schorzenia. Twierdzi, że odpowiednio przygotowane zupy mają niezwykłą zdolność odżywiania i uzdrawiania ciała. Autorka podpowiada, jak wykorzystać sezonowe produkty, by zachować witalność przez cały rok. Jej przepisy są różnorodne – od tradycyjnych bulionów (które mogą być bazą do tworzenia innych dań), przez rozmaite zupy w postaci kremów, po tradycyjne zupy lecznicze. 

Tłum. Barbara Wnęk

Rebecca Katz, Mat Edelson, Zdrowe zupy, ISBN 978-838021-103-2, Wydawnictwo M, Kraków 2017, format: 165 x 220, ss, 256, oprawa miękka

Copyright © 2018 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl