Nowy Zdumiewające właściwości magnezu Zobacz większe

Zdumiewające właściwości magnezu

Nowy produkt

Cierpisz na drżenie powieki? Towarzyszy ci permanentny stres, który objawia się w postaci niepokoju, złego samopoczucia, ciągłych stanów lękowych i rozdrażnienia?
Dręczy cię ucisk w klatce piersiowej i uczucie kołatania serca, a wyniki badania EKG nie wskazują na żadne problemy kardiologiczne?
Masz problemy ze snem? Często budzisz się o świcie? Śnisz o tym, że spadasz?
To mogą być oznaki niedoboru magnezu!
Autorka „Zdumiewających właściwości magnezu”, doświadczona chemiczka i dietetyczka, która dzięki zażywaniu magnezu pokonała chorobę uznaną za nieuleczalną, wskazuje na niezwykle istotną rolę tego pierwiastka w prawidłowym funkcjonowaniu organizmu człowieka. Znajdziesz tu przystępnie wyjaśnione procesy przyswajania magnezu, skutki jego niedoboru w organizmie.


Ana Maria Lajusticia Bergasa to urodzona w 1924 roku w Bilbao (Hiszpania) chemiczka i dietetyczka. Po ukończeniu studiów chemicznych na uniwersytecie Complutense w Madrycie skupiła się na rolnictwie, kwestii żywienia zwierząt i pisaniu artykułów do czasopism specjalistycznych. Od ponad czterdziestu lat interesuje się dietetyką opartą na biochemii i biologii molekularnej. Uczestniczyła w licznych międzynarodowych kongresach.

Ana Maria L. Bergasa, Zdumiewające właściwości magnezu, ISBN 978-83-65706-74-4, Esprit, Kraków 2017, format: 130x200, ss. 199, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

24,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Cierpisz na drżenie powieki? Towarzyszy ci permanentny stres, który objawia się w postaci niepokoju, złego samopoczucia, ciągłych stanów lękowych i rozdrażnienia?
Dręczy cię ucisk w klatce piersiowej i uczucie kołatania serca, a wyniki badania EKG nie wskazują na żadne problemy kardiologiczne?
Masz problemy ze snem? Często budzisz się o świcie? Śnisz o tym, że spadasz?
To mogą być oznaki niedoboru magnezu!
Autorka „Zdumiewających właściwości magnezu”, doświadczona chemiczka i dietetyczka, która dzięki zażywaniu magnezu pokonała chorobę uznaną za nieuleczalną, wskazuje na niezwykle istotną rolę tego pierwiastka w prawidłowym funkcjonowaniu organizmu człowieka. Znajdziesz tu przystępnie wyjaśnione procesy przyswajania magnezu, skutki jego niedoboru w organizmie.


Ana Maria Lajusticia Bergasa to urodzona w 1924 roku w Bilbao (Hiszpania) chemiczka i dietetyczka. Po ukończeniu studiów chemicznych na uniwersytecie Complutense w Madrycie skupiła się na rolnictwie, kwestii żywienia zwierząt i pisaniu artykułów do czasopism specjalistycznych. Od ponad czterdziestu lat interesuje się dietetyką opartą na biochemii i biologii molekularnej. Uczestniczyła w licznych międzynarodowych kongresach.

Ana Maria L. Bergasa, Zdumiewające właściwości magnezu, ISBN 978-83-65706-74-4, Esprit, Kraków 2017, format: 130x200, ss. 199, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Zdumiewające właściwości magnezu

Zdumiewające właściwości magnezu

Cierpisz na drżenie powieki? Towarzyszy ci permanentny stres, który objawia się w postaci niepokoju, złego samopoczucia, ciągłych stanów lękowych i rozdrażnienia?
Dręczy cię ucisk w klatce piersiowej i uczucie kołatania serca, a wyniki badania EKG nie wskazują na żadne problemy kardiologiczne?
Masz problemy ze snem? Często budzisz się o świcie? Śnisz o tym, że spadasz?
To mogą być oznaki niedoboru magnezu!
Autorka „Zdumiewających właściwości magnezu”, doświadczona chemiczka i dietetyczka, która dzięki zażywaniu magnezu pokonała chorobę uznaną za nieuleczalną, wskazuje na niezwykle istotną rolę tego pierwiastka w prawidłowym funkcjonowaniu organizmu człowieka. Znajdziesz tu przystępnie wyjaśnione procesy przyswajania magnezu, skutki jego niedoboru w organizmie.


Ana Maria Lajusticia Bergasa to urodzona w 1924 roku w Bilbao (Hiszpania) chemiczka i dietetyczka. Po ukończeniu studiów chemicznych na uniwersytecie Complutense w Madrycie skupiła się na rolnictwie, kwestii żywienia zwierząt i pisaniu artykułów do czasopism specjalistycznych. Od ponad czterdziestu lat interesuje się dietetyką opartą na biochemii i biologii molekularnej. Uczestniczyła w licznych międzynarodowych kongresach.

Ana Maria L. Bergasa, Zdumiewające właściwości magnezu, ISBN 978-83-65706-74-4, Esprit, Kraków 2017, format: 130x200, ss. 199, oprawa miękka

Produkty powiązane

Copyright © 2017 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl