Obniżka! Sekrety wiejskich ziół Dbaj o zdrowie, odkrywając tajemnice łąk i lasów Zobacz większe

Sekrety wiejskich ziół. Naturalne receptury, przepisy i inspiracje dietetyczne

Nowy produkt

Tajemnice ziół i kuchnia pełna niespodzianek!

Gdyby Matka Natura miała zdecydować o wydaniu tej książki, nigdy by się ona nie ukazała! Paola Mancini odkrywa bowiem przed nami sekrety jej niepozornych skarbów: leśnych i polnych ziół. Wiele z nich obojętnie mijamy podczas spacerów, nie zdając sobie sprawy, że mogą być podstawą pysznych i zdrowych potraw. Pokrzywa, mniszek i pędy myszopłochu – to tylko kilka przykładów roślin, z których możemy pełnymi garściami czerpać inspiracje do nowych kulinarnych wyzwań.

Paola Mancini, Sekrety wiejskich ziół, ISBN 978-83-64647-42-0, Esprit, Kraków 2015, format: ss. 144, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

Ostatnie egzemplarze!

19,90 zł brutto

-5,00 zł

24,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Tajemnice ziół i kuchnia pełna niespodzianek!

Gdyby Matka Natura miała zdecydować o wydaniu tej książki, nigdy by się ona nie ukazała! Paola Mancini odkrywa bowiem przed nami sekrety jej niepozornych skarbów: leśnych i polnych ziół. Wiele z nich obojętnie mijamy podczas spacerów, nie zdając sobie sprawy, że mogą być podstawą pysznych i zdrowych potraw. Pokrzywa, mniszek i pędy myszopłochu – to tylko kilka przykładów roślin, z których możemy pełnymi garściami czerpać inspiracje do nowych kulinarnych wyzwań.

Paola Mancini, Sekrety wiejskich ziół, ISBN 978-83-64647-42-0, Esprit, Kraków 2015, format: ss. 144, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Sekrety wiejskich ziół. Naturalne receptury, przepisy i inspiracje dietetyczne

Sekrety wiejskich ziół. Naturalne receptury, przepisy i inspiracje dietetyczne

Tajemnice ziół i kuchnia pełna niespodzianek!

Gdyby Matka Natura miała zdecydować o wydaniu tej książki, nigdy by się ona nie ukazała! Paola Mancini odkrywa bowiem przed nami sekrety jej niepozornych skarbów: leśnych i polnych ziół. Wiele z nich obojętnie mijamy podczas spacerów, nie zdając sobie sprawy, że mogą być podstawą pysznych i zdrowych potraw. Pokrzywa, mniszek i pędy myszopłochu – to tylko kilka przykładów roślin, z których możemy pełnymi garściami czerpać inspiracje do nowych kulinarnych wyzwań.

Paola Mancini, Sekrety wiejskich ziół, ISBN 978-83-64647-42-0, Esprit, Kraków 2015, format: ss. 144, oprawa miękka

Copyright © 2017 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl