Zawekować słońce. Historie o marmoladzie, małych owocach i słodkich wspomnieniach Zobacz większe

Zawekować słońce. O marmoladzie, małych owocach i słodkich wspomnieniach

Nowy produkt

 Anastasia Zanoncelli snuje opowieść o skarbach natury, które przez wieki inspirowały artystów, przywołuje słodkie wspomnienia i historie z odległych zakątków świata, a przede wszystkim dzieli się wyjątkowymi przepisami na przetwory. Ta książka to niezwykła historia owoców, dzięki którym możemy zawekować w słoikach ciepłe lato. Stopniowo uwalniane, pozwala nam cieszyć się słońcem przez cały rok.

Anastasia Zanoncelli, Zawekować słońce, ISBN 978-83-64647-53-6, Esprit, Kraków 2015, format: 130 x 200. ss. 128, oprawa miękka

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

24,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Odkryj prawdziwą słodycz owoców!

Ukryte w cienistym półmroku żywopłotów i krzewów, rosną niepozorne owoce – raz po raz ukazują się naszym oczom, czasem są żywej barwy, czasem się kamuflują, zawsze bogate w składniki odżywcze, prawdziwe delicje, małe szkatułki ze słońcem.
(fragment)

Czy zdarzyło Ci się kiedyś otworzyć słoik powideł i poczuć zapach skąpanego w słońcu sadu, z którego pochodziły owoce? Anastasia Zanoncelli snuje opowieść o skarbach natury, które przez wieki inspirowały artystów, przywołuje słodkie wspomnienia i historie z odległych zakątków świata, a przede wszystkim dzieli się wyjątkowymi przepisami na przetwory. Ta książka to niezwykła historia owoców, dzięki którym możemy zawekować w słoikach ciepłe lato. Stopniowo uwalniane, pozwala nam cieszyć się słońcem przez cały rok.

Anastasia Zanoncelli, Zawekować słońce, ISBN 978-83-64647-53-6, Esprit, Kraków 2015, format: 130 x 200. ss. 128, oprawa miękka

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Zawekować słońce. O marmoladzie, małych owocach i słodkich wspomnieniach

Zawekować słońce. O marmoladzie, małych owocach i słodkich wspomnieniach

 Anastasia Zanoncelli snuje opowieść o skarbach natury, które przez wieki inspirowały artystów, przywołuje słodkie wspomnienia i historie z odległych zakątków świata, a przede wszystkim dzieli się wyjątkowymi przepisami na przetwory. Ta książka to niezwykła historia owoców, dzięki którym możemy zawekować w słoikach ciepłe lato. Stopniowo uwalniane, pozwala nam cieszyć się słońcem przez cały rok.

Anastasia Zanoncelli, Zawekować słońce, ISBN 978-83-64647-53-6, Esprit, Kraków 2015, format: 130 x 200. ss. 128, oprawa miękka

Copyright © 2017 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl