Kuchnia św. Hildegardy Zobacz większe

Kuchnia św. Hildegardy z Bingen

Nowy produkt

Praktyczna i starannie opracowana przez dr. Strehlowa książka kucharska łączy w sobie zalecenia św. Hildegardy dotyczące zdrowego trybu życia oraz współczesny sposób przygotowywania potraw. Jednak przede wszystkim możemy w niej znaleźć doskonałe przepisy na smaczne i zdrowe dania: jarskie, mięsne, rybne oraz liczne desery i inne słodkości. Te potrawy nie tylko dają zdrowie, ale dostarczają licznych przyjemności kulinarnych.

Dr Wighard Strehlow, Kuchnia św. Hildegardy, ISBN 978-83-64647-84-0, Esprit, Kraków 2015, format: 140 x 200, ss. 336, oprawa twarda

Wysyłka w przeciągu 1-5 dni roboczych

Więcej szczegółów

34,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Każdy z nas bardzo często zastanawia się nad tym, jak przygotować codzienne posiłki dla całej rodziny tak, by stanowiły nie tylko rozkosz dla podniebienia, ale również dawały zdrowie naszemu ciału i duszy. Wybitny znawca medycyny św. Hildegardy z Bingen, dr Wighard Strehlow, dowodzi, że przygotowanie takich dań jest niezwykle proste.

Praktyczna i starannie opracowana przez dr. Strehlowa książka kucharska łączy w sobie zalecenia św. Hildegardy dotyczące zdrowego trybu życia oraz współczesny sposób przygotowywania potraw. Jednak przede wszystkim możemy w niej znaleźć doskonałe przepisy na smaczne i zdrowe dania: jarskie, mięsne, rybne oraz liczne desery i inne słodkości. Te potrawy nie tylko dają zdrowie, ale dostarczają licznych przyjemności kulinarnych. 

Dr Wighard Strehlow, Kuchnia św. Hildegardy, ISBN 978-83-64647-84-0, Esprit, Kraków 2015, format: 140 x 200, ss. 336, oprawa twarda

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Kuchnia św. Hildegardy z Bingen

Kuchnia św. Hildegardy z Bingen

Praktyczna i starannie opracowana przez dr. Strehlowa książka kucharska łączy w sobie zalecenia św. Hildegardy dotyczące zdrowego trybu życia oraz współczesny sposób przygotowywania potraw. Jednak przede wszystkim możemy w niej znaleźć doskonałe przepisy na smaczne i zdrowe dania: jarskie, mięsne, rybne oraz liczne desery i inne słodkości. Te potrawy nie tylko dają zdrowie, ale dostarczają licznych przyjemności kulinarnych.

Dr Wighard Strehlow, Kuchnia św. Hildegardy, ISBN 978-83-64647-84-0, Esprit, Kraków 2015, format: 140 x 200, ss. 336, oprawa twarda

Copyright © 2017 Fundacja Servire Veritati Instytut Edukacji Narodowej. Wykonanie: Nazwa.pl